JÓTÉKONYSÁGI EST, 2019. 02. 08.

Szeretettel várunk mindenkit alapítványunk soron következő, immár hatodik Jótékonysági Estjére. A belépőkből, támogatói jegyekből és a tombolából származó teljes bevételt ezúttal egy 3D nyomtatóra és egy tantermi interaktív érintőképernyő beszerzésére fordítjuk. Az eszközök a diákok oktatásában, informatikai képzésében, valamint társintézmények bevonásával megvalósuló, kreatív, innovatív projektekben töltenek majd be szerepet.

Az eseményen fellép Forró István színész és Csepregi Éva énekesnő. Az előadások után támogatóink jóvoltából svédasztalos vacsorát és különböző italokat kínálunk. Nem hiányzik majd a népszerű tombolahúzás sem, majd a tánchoz a zenét a Santa Fe Party Band szolgáltatja. A részletes programot a lenti meghívóban találhatják.

Jegyvásárlásra személyesen december 18-tól van lehetőség a Korong Kávézóban, nyitvatartási időben, az alábbiak szerint:
belépőjegy: 5000,- Ft/fő (minden öt, egyszerre megvásárolt belépőjegy mellé plusz 1 db belépőjegyet adunk ajándékba)

támogatói jegy: 2000,- Ft/db (azoknak, akik nem tudnak részt venni az Esten, de szívesen támogatnák a célkitűzést.) A támogatói jegy belépésre nem jogosít.

Lehetőség van továbbá átutalással is jegyet vásárolni a fenti feltételekkel. Ez esetben kérjük a “Közlemény” rovatban a nevet, a választott jegytípust és a darabszámot is feltüntetni. Az így vásárolt belépőjegyek akár az Est napján, a helyszínen is átvehetők. Számlaszám: 10409015-90109809-00000000

Kategória: Kapcsolat