TÁMOP-3.1.4

TÁMOP-3.1.4-12/1-2012-0093
„A holnap iskolája”

 

banner_usztmagyar

A Mozgásjavító Általános Iskola, Szakközépiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A holnap iskolája” című, TÁMOP-3.1.4-12/1-2012-0093 jelű pályázata 76 606 780 Ft támogatásban részesült. A projekt 2013. március 25-én kezdődött, és 2015. január 28-án zárul.

A jelenlegi pályázat célja, hogy támogassa a sikeres munkaerő-piaci alkalmazkodáshoz szükséges kompetenciák kialakítását a megújuló köznevelési rendszer működésével, növelje az oktatás-képzés minőségét és hatékonyságát, segítse az idegennyelvtudás, a digitális írástudás, a vállalkozói- és életpálya-építési, az egészségfejlesztési, az állampolgársági, valamint az egész napos iskolai nevelés és foglalkoztatás elterjesztését.

A projekt időszaka alatt számtalan, a módszertani megújulást támogató továbbképzés valósul meg és sok olyan program megszervezésére nyílik lehetőség, amelyek támogatják az intézmény professzionális, társadalmi igényekre épülő, új szemléletű, a súlyosan mozgáskorlátozott gyermekek és fiatalok ismeretszerzési folyamatait és társadalmi integrációját.

Kedvezményezett:
Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 

1051 Budapest Nádor u. 32.

Irányító hatóság:
Humán Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága

A pályázatot megvalósító intézmény:
Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani intézmény és Kollégium
1145 Budapest, Mexikói út 59-60.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

tamop