Csodálatos Világ Gyermekalapítvány

Csodálatos Világ Gyermekalapítvány

A Csodálatos Világ Gyermekalapítvány 2015 decemberében kezdte meg a működését.

Elsősorban azokat a családokat támogatjuk, ahol beteg, sérült gyermekek vannak, és azokat az intézményeket, ahol a gyermekek gyógyításával, rehabilitációjával foglalkoznak.

Tudjuk, hogy a kórházak sok mindenben hiányt szenvednek, így a sikeresebb gyógyításhoz bármilyen segítség jól jöhet. Azoknál a családoknál, ahol beteg gyermek van, szintén elkel a segítség, hiszen sokkal több kiadás terheli a családot.

Nehézség sajnos nem csak betegségből fakadóan adódhat, így az anyagi gondokkal küzdő iskolák, idős otthonok, rászoruló családok, vagy akár egy-egy tehetséges gyermek megsegítése, továbbtanulásának támogatása is céljaink között szerepel.

Rövid fennállásunk óta sikerült már több mint 8.000.000 Ft értékben támogatást átadni.

Jelenleg 4 projektünk van folyamatban:

  1. A budapesti, Mexikói úti Mozgásjavító Iskola részére izomerősítő eszköz vásárlása. Ezt a vállalásunkat rövid határidőn belül meg tudjuk valósítani az Alapítvány által rendezett online árverésen befolyt pénzből és a Budapest Fővárosnál nyert pályázatunk segítségével.
  2. Kalocsai Szent Kereszt Kórház újszülött osztályára újraélesztő készülék vásárlása (600.000 Ft)
  3. Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika részére olyan vérvételi eszköz vásárlása, amellyel  ujjbegyből lehet vért venni, így nem kell az újszülötteket vénásan szúrni. (600.000 Ft)
  4. Halmozottan sérült asztmás gyermeknek steril szoba kialakítása. Ehhez ismert személyek felajánlott relikviáiból tervezünk árverést szervezni 2016. decemberében. (közel 1.000.000, Ft-os támogatás)

Kérem Önöket alapítványunk támogatására, akár pénz vagy termék formájában.

Alapítványunkról bővebb felvilágosítást találnak a: www.csvgya.hu weboldalunkon vagy a facebook oldalunkon.
A támogatásáról nyilatkozatot tudunk kiadni, mellyel a teljes összeget el tudják számolni.

Csodálatos Világ Gyermekalapítvány
Adószám: 18659197-1-07
Bankszámlaszám: 16200216-17075268
Elérhetőség: +36-70-6344577