Ha Ön adója 1%-át a Mozgásjavító által 1993-ban létrehozott Zsótér Pál Alapítványnak adja, úgy a mozgáskorlátozott gyermekek nevelését, oktatását, fejlesztését támogatja, hozzájárul kulturális és szabadidős programjaikhoz, nyári táboraikhoz, a szükséges eszközök megvásárlásához, az ösztöndíj programhoz, a játékkölcsönző működtetéséhez, az oktatólakás fenntartásához…és még folytathatnánk a sort.

A 2022-es rendelkező évben az adó 1%-os felajánlásokból 2.391.509 Ft bevétel gyűlt össze 252 felajánlónak köszönhetően. Hálásak vagyunk, ha ebben az évben is mellénk áll!

A ZSÓTÉR PÁL ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18045570-1-42

Hogyan rendelkezhetünk adónk 1%-ról?

Rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2023. május 22-éig, az szja-bevallástól függetlenül is lehet.

A nyilatkozat benyújtásának lehetséges módjai:

Ha Önnek a NAV készíti a bevallását, és rendelkezik ügyfélkapuval, akkor ide belépve tudja a nyilatkozatot kitölteni és ELEKTRONIKUSAN beküldeni: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

Ha PAPÍR ALAPON szeretné kitölteni a rendelkező nyilatkozatot, akkor azt legegyszerűbben ide kattintva tudja kinyomtatni. A dokumentumot lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen vagy meghatalmazott útján nyújthatja be, illetve póstai úton is beküldheti a NAV címére. Ezt a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, de akár attól függetlenül is megteheti. A borítékot az Ön állandó lakhelye szerinti adóigazgatóság postafiók címére kell küldeni, a címlista itt található.

Amennyiben az Ön MUNKÁLTATÓJA vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, akkor a kitöltött rendelkező nyilatkozatot 2023. május 10-ig lezárt borítékban kell eljuttatni hozzá.

A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell az Ön aláírásának is.

Köszönjük, ha 1 %-ával a mozgáskorlátozott diákokat támogatja!