120 éves a Mozgásjavító

Intézményünk fennállásának 120. évfordulója alkalmából egy egész éves programsorozattal készülünk, hogy méltóképpen megemlékezhessünk az 1903. december 24-ei alapításról. Ez a  jubileumi év komoly mérföldkő az iskola életében. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink és munkatársaink is megismerjék az intézmény történetét és annak értékeit, ezzel is elmélyítve a hozzá fűződő kötődésüket. 2023-ban a múltidézés mellett olyan színes és izgalmas rendezvények is helyet kapnak, mint a Játék Iskolahatárok Nélkül sportnap vagy egy óriási, 120 fotóból álló képkiállítás, melynek alkotói mind a Mozgásjavítós gyerekek és felnőttek közül kerülnek ki.
Szóljon ez az időszak legalább annyira az emlékezésről, mint a jelen megéléséről, a jövőbe tekintésről és nem utolsó sorban az ünneplésről!

Kövesse híreinket és ne maradjon ki Ön sem!

Hírek

Karácsonyi ének

December 19-én beköszöntött a karácsony a Mozgásjavítóba.

Jótékonysági Gálaest a Fogyatékos Emberek Világnapján

Az idén 120 éves Mozgásjavító 2023. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján ünnepelte születésnapját az Operaház Eiffel Műhelyházában.

Mozgásjavító 120 – Jótékonysági Gálaest

2023. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján a budapesti Mozgásjavító EGYMI – 120. születésnapja alkalmából – nagyszabású zenés, jótékonysági gálaestet rendez az Operaház Eiffel Műhelyházában.