120 éves a Mozgásjavító

Intézményünk fennállásának 120. évfordulója alkalmából egy egész éves programsorozattal készülünk, hogy méltóképpen megemlékezhessünk az 1903. december 24-ei alapításról. Ez a  jubileumi év komoly mérföldkő az iskola életében. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink és munkatársaink is megismerjék az intézmény történetét és annak értékeit, ezzel is elmélyítve a hozzá fűződő kötődésüket. 2023-ban a múltidézés mellett olyan színes és izgalmas rendezvények is helyet kapnak, mint a Játék Iskolahatárok Nélkül sportnap vagy egy óriási, 120 fotóból álló képkiállítás, melynek alkotói mind a Mozgásjavítós gyerekek és felnőttek közül kerülnek ki.
Szóljon ez az időszak legalább annyira az emlékezésről, mint a jelen megéléséről, a jövőbe tekintésről és nem utolsó sorban az ünneplésről!

Kövesse híreinket és ne maradjon ki Ön sem!

Hírek

Játék Iskolahatárok Nélkül – Németh Vince kisfilmje

Megérkezett a Játék Iskolahatárok Nélkül sportnap első kisfilmje, amit nem más, mint Németh Vince, intézményünk volt tanulója készített.

Játék Iskolahatárok Nélkül sportnap – Új fotók a cikk alján!

2023. február 22-én, a Magyar Parasport Napján megrendeztük a “Játék Iskolahatárok Nélkül” országos ügyességi vetélkedőt, amivel szimbolikusan le is vágtuk a második szeletet intézményünk 120. évfordulójának ünnepi tortájából.

“Mozgásban a lélek” fotókiállítás

2023. február 21-én a “Mozgásban a lélek” fotókiállítással vette kezdetét az intézményünk fennállásának 120. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat.