Tanulmányi kiránduláson a 8.a osztály

Mi minden év elejét kirándulással kezdjük. Nem volt ez másképp idén sem. Ilyenkor még ha csak egy napra is, de visszaidézzük a nyár hangulatát, amiben az időjárás tökéletes partner volt. 2023. szeptember 12-én a reggeli órákban indultunk frissen, üdén a programunkra. Gazdag és tartalmas kínálatot szervezett nekünk az osztályfőnökünk. Hatvanban kezdtünk a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban, ahol szerencsénkre egy nagyon tapasztalt fiatalember, Gergő vezetett végig a termeken. Figyelmünk egy percre sem lankadt. Ezután két csapatot alkotva a hatvani Kossuth tér nevezetességeit kellet felfedeznünk, majd a Pillangó cukiban fagyiztunk, sütiztünk.

Aztán tovább utaztunk Gödöllőre a királyi kastélyba. Rengeteg új ismeretet, érdekességet tudtunk meg Zsókától az ottani idegenvezetőnktől a kastélyról és a királyi párról.

Ezután Fótra mentünk, ahol a filmstúdiót néztük meg. Na ez kemény túra volt. A kerekesszékeknek igazi kihívás volt barangolni a díszletek között, amelyeket macskaköves úton lehetett megközelíteni. Kár, hogy igazi filmforgatáson nem lehet részt venni. Az lenne az igazi.

Legszívesebben minden nap kirándulnánk.