Mozgásjavító 120

Jótékonysági Gálaest

Az idén 120 éves Mozgásjavító 2023. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján ünnepelte születésnapját az Operaház Eiffel Műhelyházában.
A Jótékonysági Gálaest alkalmából Aczél András rendező, szerkesztő, műsorvezető és Bori Tamás társrendező, látványtervező egy lélekmelengető, vidám hangulatú, olykor megható előadást állított össze. Az eseményt felejthetetlenné varázsolták a mérhetetlenül tehetséges művészek, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen magas színvonalú produkciókkal ajándékoztak meg minket. Nagy örömünkre az Eiffel Műhelyházban közel 600 vendég ünnepelt hol énekelve, hol az ámulattól elnémúlva ezen a jeles estén.

Fellépők: ÉRDI Tamás, FÜLEP Máté, GALAMBOS Péter, JÁVORI Ferenc Fegya, KAMARÁS Iván, PÁVA Anna, PELLER Károly, RŐSER Orsolya Hajnalka, SÁNDOR Szabolcs, SZABÓ P. Szilveszter, SZENDY Szilvi, SZINETÁR Dóra, SZOLNOKI Tibor és ZSADON, valamint a Hallássérültek Jelkórusa és a MexDance csapata

Ez a nagyszabású rendezvény nem is valósulhatott volna meg a “Tégy egy lépést!” Alapítvány és a támogatóink nélkül, akik anyagi hozzájárulásukkal vagy a szervezésben vállalt szerepükkel segítették munkánkat.

Kiemelt támogatóink:

Belváros-Lipótváros Önkormányzata, consultKing Kft., HGH-2006 Kft., Hungarolog Kft.,
Kárpát-Medencei Kultúráért és Tudományért Nonprofit Kft., Kávé, Tejkrém, Mi Kft., Noge Kft., Private Bankház Kft., Ramda Kft., Szövink Plusz Kft., VIRIDIS Kft., Bottyán István, Lehelvári Zsolt, Szelestey Tamás, Tóth Árpád

…És még sokan mások!

Köszönjük mindenkinek, hogy adományaikkal támogatták iskolánk alapítványát, a “Tégy egy lépést!” Alapítványt!

A támogatásából befolyt összeget a Mozgásjavító EGYMI diákjainak mozgásnevelését és szabadidős tevékenységét támogató sport-, mozgásfejlesztő és terápiás eszközök beszerzésére fordítjuk.