Concept2 Challenge Day – Jótékonysági sportverseny

Február 10-én szombaton rendeztük meg a Magyar Tűzoltó Sport Egyesülettel közösen megálmodott jótékonysági versenyt, aminek célja az iskolai konditerem eszközparkjának fejlesztése, bővítése volt.
A versenyre STRONG és EASY kategóriákban, illetve csapatban nevezhettek hivatásos tűzoltók és civilek. Egyéniben STRONG kategóriában 68 fő (tűzoltók teljes felszerelésben), EASY-ben 17 fő; csapatban STRONG kategóriában 6 csapat (24 fő), míg EASY kategóriában 8 csapat (32 fő) versenyzett – azaz több mint 140 versenyző támogatta az ügyünket. 
A Mozgásjavító kollégái is indultak a csapatversenyben, illetve volt és jelenlegi tanulóink is megmérettették magukat. A pályabírók között is jelen voltunk, az időmérést és a szabályos versenyzést 7 mozgásnevelő kolléga segítette, ellenőrizte.
 
A zsibongó zsúfolásig megtelt, a hangulat elképesztő volt, kiválóan szervezett, pörgős és színvonalas volt a verseny, a gyűjtés pedig elérte célját, egy új Concept2 evezőpaddal lett gazdagabb az iskolai konditerem.
 
Az esemény támogatóinak, szervezőinek innen is nagyon köszönjük a színvonalas versenyt: Magyar Tűzoltósport Egyesület – MTSE Hungary , Ergométer Kft., a Concept2 Magyarország és a Polar Magyarország hivatalos márkaképviselete, a Mozgásjavító EGYMI munkatársai. 
 
Ez volt az első, de bízunk benne, hogy nem az utolsó ilyen közös versenyünk!