Támogatóink jártak nálunk

Iskolánkba látogattak az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza (The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints) képviseletében Christopher Waddell püspök és felesége, és velük tartott a szervezet több nemzetközi és hazai vezetője. A csapat tagja volt Clark and Melody Ayres is, akikkel az új, fejlesztő nevelést-oktatást végző iskolai tagozatunk (SHF tagozat) kialakítása alatt szoros kapcsolatban álltunk. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza ugyanis a nyár folyamán 5 millió forinttal támogatta a súlyos, halmozottan fogyatékos gyermekek számára létrejövő SHF tagozatunk felszerelését a szükséges eszközökkel.
Vendégeinknek megmutattuk a szeptemberben megnyitott új részlegünket, ahol a gyerekek bemutatókkal készültek. Bepillanthattunk egy mozgásórába, megnéztük a jól felszerelt fejlesztő szobákat, a végén pedig közösen énekeltünk vendégeinkkel – hangszeren kísért – angol dalokat!
Vendégeink elismeréssel nyilatkoztak a Mozgásjavítóban folyó szakmai munkáról, és örömmel működnek együtt velünk a jövőben is. Köszönjük ezúton is a nagylelkű támogatásukat!