Százszorszép úszóbemutató 2024

Százszor és ezerszer…szinte filmszerűen peregnek a szemem előtt a filmkockák és nem tudok betelni velük! Feltölt, Erőt ad!
 Az a sok önfeledt, boldog gyermekarc, harsány szurkolás, könnytől csillogó szempár, és legalább olyan sikerként élik meg, mint egy paralimpikon.
 
Igen, sikerült, MEGCSINÁLTAM!
 
Számunkra nincs is fontosabb! Ezért “dolgozunk” nap mint nap!
Ilyenkor szeretnénk megosztani ezt a csodálatos élményt a szülőkkel, hozzátartozókkal, tanárokkal, diákokkal…Milyen sokat fejlődtek, javultak gyermekeik az elmúlt félév alatt.
 
A héten megtartottuk az idei tanév utolsó “úszóversenyét”, a Százszorszép úszóbemutatót.
 17 diák részvételével, fantasztikus hangulatban, dübörgő lelátóval, sok meglepetéssel és életre szóló élményekkel gazdagodva zártuk az “úszó tanévet”.
 A kihívás, a táv változatlanul 11m megtétele valamilyen úszásnemben, minél szabályosabban anélkül, hogy letenné az úszó a lábát a medence aljára.
 Gyors,- mell és hátúszásban teljesítettek a tehetséges úszónövendékek.
 Ami kihagyhatatlan része egy ilyen rendezvénynek, az érmek, ajándékok átadása.
 Ez most sem maradhatott el a bemutató végén!
 
A mi célunk: szeretnénk megszerettetni Velük az úszást. Megalapozni egy sportosabb, egészségesebb életszemléletet. Sikerélményhez juttatni, motiválni, hiszen, ha szorgalmas vagy és kitartó, elérheted a célod! Ami még nagyon fontos, hogy ez nem csak a sportban igaz, hanem a tanulásban, munkában és az élet különböző területein!
 
És működik!
 
Számtalan nevet tudnék felsorolni, akik itt, ezen a szinten kezdték és most különböző nemzetközi világversenyeken képviselik Hazánkat kiváló eredményekkel! Folyamatosan kapom a visszajelzéseket volt diákjainktól a sikeres egyetemi felvételikről, vizsgaidőszakokról…
 
Nagyon bízom benne, hogy a mostani tanulóinknak is sikerül átadni ezt az “útravalót”!
 
Mi folytatjuk és remélem, hogy találkozunk a következő tanévben is!
 
Kellemes, élményekkel teli nyári szünetet, jó pihenést kívánunk Mindenkinek!
 
Hajrá MDSE!
 
Szűcs István, edző