PARTNEREK
Abelus Nonprofit Kft.abelus

Az Abelus Nonprofit Kft-t három magyar magánszemély hozta létre 2015-ben, abból a megfontolásból, hogy változtatni próbáljon a hazai trendeken, a megváltozott munkaképességű vagy hátrányokkal élő emberek és a társadalom viszonyán. Feladataink között a különböző hátrányokkal élő emberek életének segítése, megkönnyítése, illetve társadalomba integrálása és a társadalom befogadó készségének fejlesztése szerepel.
Vállalkozási formánk arra alkalmas, hogy a termelődő profit teljes összegét a rászorulók, esetünkben a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Gimnázium, EGYMI és Diákotthon végzős hallgatóinak megsegítésére, továbbtanulásuk, élethelyzetük, a munka világába való belépésük megkönnyítésére fordítsuk.
Alaptevékenységünk a hátránnyal élő emberek részére a munkaközvetítés. Ezt a tevékenységet igyekszünk teljes körű szolgáltatásként végezni, azaz munkaerő-közvetítést, munkaerő-kölcsönzést is takar ez a fogalom. Ez a szolgáltatás a rászorulók számára, azaz a hátránnyal élő, vagy megváltozott munkaképességű munkavállalók számára ingyenes.
Célunk közép- és hosszú távon a munkaerő-kölcsönzés, s ezen belül is hozzáadott értékkel bíró szolgáltatások, úgyis, mint call center, vagy helpdesk szolgáltatások kialakítása és üzemeltetése. Igény szerint, a vállalkozni kívánók számára segítünk saját vállalkozásuk elindításában, de társas vállalkozások szervezésében is, mint például szociális szövetkezet létrehozásában, amelynek üzleti menedzselésében is támogatást nyújtunk.
A társadalmi felelősségvállalás nagyon sok cég számára egyre inkább fontos terület. Ebben is szeretnénk segítségére lenni mindazon munkaadóknak, akik ezt komolyan gondolják, ez irányú tevékenységüket most kívánják elindítani, vagy épp fejleszteni kívánják azt. Üzleti tréningjeinken ezt megtehetik a legmagasabb hatékonyságot elérve, s csatlakozhatnak egy olyan csapathoz, amelynek tagjai egy teljesebb élet reményében élik saját és segítik mások életét.
Rendezvényeinkkel, amelyeket elsősorban a kapcsolatrendszerünkben szereplő intézmények és civil szervezetek számára szervezünk, olyan adománygyűjtő tevékenységet szeretnénk meghonosítani, ahol az adományozás célja és az adományozó szándéka azonos, az adomány útja mindig tiszta és átlátható, ezáltal megteremtődik a számunkra legfontosabb dolog: a bizalom.
Prém Péter

Abelus Nonprofit Kft.
Iroda: 1145 Budapest, Mexikói út 60. (bejárat a Korong utca felől)
Telefon: 251-6900/203 vagy +36 20 923 4166
Web: www.abelus.hu
Email: info@abelus.hu
Facebook: https://www.facebook.com/AbelusNonprofit