2016. március 21-én és 22-én volt az idei szakmai nap a középiskolában, hétfőn délután Sas István „reklámguru”, a hazai reklámfilm készítés doaenje tartott színes és humoros előadást a színházteremben (ezt a programot az elégedettségi kérdőív adatai szerint mindenki az első helyre tette!), kedden pedig a 9-esek csapatversenye jelentette a napi történések gerincét.
A program hívószava a TUDÁSÁTADÁS volt, a szakközepesek – osztályonként és témánként – dolgozták fel és adták át azt a plusz tudást, amit gimnazista társaik már ilyen mennyiségben és „töménységben” nem kapnak meg.
A játékos vetélkedőt az iskolánkat éppen aznap meglátogató AKG tanulói is végigszurkolták, néhányan be is szálltak a versengő csapatok mellé.
A nap – miután meghallgatták a szakmai gyakorlatok beszámolóját Horváth Rolitól, puzzle-t raktak ki, tőzsdéztek és ajándékcsomagot állítottak össze, teszteket oldottak meg és kézikocsival vitték a termékeket a sajátos logisztikai szabályok szerint – a SzakmunkBsek csapatának győzelmével zárult, igazán elhanyagolható előnnyel a SzakmunkÁsok csapata előtt.
A díjak átadását követően a 9-esek fagyit kaptak, hiszen a szakmai napra vonatkozó kívánságlistájukat ezzel a kéréssel zárták. Az oklevelek, könyvek, tollak, jegyzetfüzetek mellett a névre szóló Mozgásjavítós csokikból a vendégek is kaptak, de legtöbbet mégis a gimisek: tudást, élményt, jókedvet!
Jövőre, veletek, ugyanitt – legfeljebb: nem ugyanígy!

 

kep1 kep2 kep3 kep4