Az idei tanév utolsó és egyben legrangosabb úszóversenyén vettünk részt a hétvégén.Hódmezővásárhelyen került megrendezésre az MPB szervezésében a “Hungarian Open” nemzetközi paraúszó bajnokság.A két nap alatt 26 egyesület,köztük több külföldi ország/szerb,horvát,szlovák,görög/ versenyzői összesen 47 egyéni számban,50m,-100m,-200m,-400m-en mérték össze erejüket 4 úszásnemben.Az MDSE színeiben hét legény,18-szor csobbant vízbe a minél jobb időeredmény elérése érdekében.A verseny magas színvonalát mi sem bizonyítja jobban,minthogy eddigi legjobb idejüket megjavítva,nagyon szoros küzdelemben 2 arany,2 ezüst,4 bronz éremmel tértünk haza! Most egy kis pihenés,lazítás,következik versenyzőink számára, azután folytatjuk a felkészülést a következő évadra!

A csapat tagjai voltak:Kiss Bence,Maróti Márton,Horváth Hunor,Bagi Vilmos,Korencsy Albert,Kertész Tamás,Szűcs István.Gratulálunk a jó eredményekhez!

Az alsó tagozatos tanulóinkra még vár egy nagy kihívás! Május 31.-én,szerdán 14:30 órakor rendezzük meg számukra a “Százszorszép” úszóversenyt!

Minden hozzátartozót,szurkolót,érdeklődőt sok szeretettel várunk! 🙂