Május utolsó tanítási napján immár nyolcadik alkalommal rendeztük meg a “Százszorszép” úszóversenyt! A hét évvel ezelőtt útjára indított sportesemény elsődleges célja, hogy alsó tagozatos tanulóink számára lehetőséget biztosítsunk úszás tudásuk bemutatására szüleik, hozzátartozóik számára. Ezzel párhuzamosan sikerélményhez juttatni őket és a tehetségesebbeket felkészíteni a továbblépésre, a Mozgásjavító Kupára.

Az idei alkalommal 13 (6 lány, 7 fiú) tehetséges úszónövendék teljesítette a 11 m-es távot hát,- mell és gyorsúszásban. A lelátó most is megtelt lelkes szülőkkel, rokonokkal, osztálytársakkal, és zengett az uszoda a hangos szurkolástól!

A verseny befejezéseként kupákkal és csokoládéval jutalmaztuk úszóinkat. Bízunk benne, hogy lelkesedésük töretlen marad és minél több tehetséggel találkozunk a következő versenyen.

És akiknek jár a gratuláció: Tóth Szilvi, Csúros Zsani, Kovács Bogi, Czenki Panni, Gonda Fruzsina, Nagy Sára, Morvai Alex, Szuhai Gábor, Mérész Bendegúz, Csiki Peti, Beneda Kornél, Balajti Péter, Gulyás András.

A közelgő nyári szünetre mindenkinek jó pihenést, kellemes, élménydús vakációt kívánunk!