2017. június 19-és és 20-án lezajlott a Mozgásjavító középiskolájának harmadik teljeskörű érettségi vizsgája. A siker most sem maradt el,  mindenki teljesítette a követelményeket, méghozzá póttétel húzása nélkül, és kedd este, az eredményhirdetésen Szendi Péter elnök úr kézbe adhatta a “frissen érett”, immár volt diákunknak az érettségi bizonyítványát.

Újdonság, hogy az idei szakgimnáziumi érettségi bizonyos munkakörök, esetünkben a “Kereskedelmi ügyintéző” munkakör betöltésére is képesít.
Sok szép, kerek felelet hangzott el, de akadtak természetesen olyan fiatal felnőttek is, akiknél a megfelelés ténye volt az elérni kívánt cél, és ez – örömünkre – sikerült!
Egy előrehozott angol érettségi okán a 11-es Novák Zoli jövőre már csak 4 tárgyból mérettetik meg, szóbeli feleletéért dicséretet kapott. Kiválóan felelt még a szóbeli érettségin nyújtott teljesítményével és a vizsgabizottság dicséretét bírhatja Horváth Roland történelem és Eszenyi Dávid magyar irodalom feleletéért, de Dávidnak nem ez volt a “csúcsteljesítménye”, hiszen a szintemelő angol érettségin 80 %-os teljesítményt produkált.

Köszönet a felkészítő tanároknak eredményes, sok hozzáadott értéket jelentő munkájukért, de az igazi dicséret és gratuláció az eredményesen maturált tanulókat illeti!

További sok sikert minden idén érettségizett mozgásjavítós fiatalnak!