Nagy foci rajongók vagyunk, így ellátogattunk a Fradi pályára, ahol 2017. október 10-én kollégiumunk 14 diákja 5 kísérő tanárral részt vehetett Magyarország utolsó VB selejtező mérkőzésén a Feröer szigetek ellen. A mérkőzésre szurkolói táblával és hangos szurkolói mottóval érkeztünk, így Magyarország nyerni tudott a 82. percen, Böde Dani góljával.
Október 14-én, szombaton pedig az úszásé és a futásé lett a főszerep:
Elindult a IX. Mozgásjavító Kupa; a Fogyatékosok Országos Diák, – Verseny és Szabadidősport Szövetsége versenyrendszerének kertében és támogatásával, intézményünk és a Mozgásjavító Diák Sport Egyesület szervezésében. Az első fordulóra Zalaegerszegről, Pécsről, Miskolcról, valamint Budapest négy intézményéből – a Gyengénlátók Diák Sport Egyesületéből, a Vasas paraúszó szakosztályából, a Pető Intézetből és a Mozgásjavítóból – érkeztek a sportolók.
A délután folyamán intézményünk kollégiumának szervezésében 58 fővel vettünk részt a 32. SPAR Maraton adaptált futószámain.
A FODISZ által szervezett 400 méteres esélyegyenlőségi futamon 25 diák, 13 kollégánk és néhány szülő képviselte a Mozgásjavítót.
Az 5000 méteres mini Maraton távon három diák és öt munkatárs indult, akik közül a kerekesszékes indulók, Kiss Péter Pál és Boda Ferenc az első illetve második helyen végeztek.
Gratulálunk minden indulónak! Jövőre újra belevágunk!