Iskolánkban 2017. október 19-én emlékeztünk meg az 1956-os eseményekről. Ez alkalomból a Gór Nagy Mária Színitanoda első- és másodéves hallgatói hozták el nekünk a „60 év múlva” című darabot, amellyel méltóképpen gondoltunk vissza a forradalom áldozataira, hőseire. Rendkívül gazdag, igényes és hiteles anyagot tártak tanulóink elé, akiknek végig lekötötték a figyelmét. A gyerekek számára az eseményeken túl bemutatták a szép, tiszta magyar beszédet, amely példaértékű volt. Köszönjük.

Az osztályok (diákok és tanáraik) visszajelzései:
„Nekem nagyon tetszett, ügyesek voltak a színészek és átjött a történet. Hibátlanul mondták a szöveget, jól tudtak egyensúlyozni. Szuper volt a koreográfia. Nekem az egyik szőke hajú lány tetszett a legjobban.”
„Azért tetszett az előadás, mert jól együtt dolgoztak a színészek. Tetszett, hogy nem kellett nekik a mikrofon. Bár ez egy szomorú történelmi emlék, mégis jól éreztem magam.”
„Nekem a tank tetszett a legjobban.”
„Nekem a bábozás, hogy a bácsik énekeltek, és hogy az egyik elváltoztatta a hangját.”
„Tetszett, mert vicces dolgok is voltak benne. Az szomorú volt, amikor felakasztották az egyik embert.”
„Azért tetszett az előadás, mert szomorú volt.”
„Szerintem, nagyon szép előadás volt, gyönyörűen artikuláltak, énekeltek a fiatalok, fegyelmezettek voltak, jó rendezést láttunk.”