Múlt pénteken lezajlott a Zsótér Pál Alapítvány hatodik Jótékonysági Estje, és elmondhatjuk: ismét egy jó hangulatú, sok vendéget vonzó, finom ételeket és italokat kínáló estét tölthettünk együtt. Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnőjének koncertje és Forró István színművész paródiaműsora szórakoztatta a közönséget, emellett lehetőség nyílt profi fotóssal fotózkodni és karikatúrát készíttetni magunkról. És bár a program elsődleges célja az adománygyűjtés volt, mégis sokan távozhattak ajándékkal, hiszen a tombolán idén is közel nyolcvan meglepetést sorsoltunk ki! Végül a Santa Fe Party Band élő zenéjére még éjfélkor is táncoltunk.

Voltak, akik személyesen nem tudtak részt venni az eseményen, de a jegyvásárlással mégis támogatták kezdeményezésünket. Nagyon sokan voltak, akik eljöttek, jegyet és tombolát is vásároltak, így álltak mellénk. És nagyon sokan voltak, akik tombolaajándékok felajánlásával, torták, sütemények készítésével, a vacsora alapanyagainak biztosításával, cukrásztermékek, italok, a kávékínálat biztosításával, illetve személyes közreműködésükkel (a szervezésben, a meghívó és jegyek tervezésében, a jegyek értékesítésében, a dekorálásban és egyéb előkészítő feladatokban, a főzésben, a kiszolgálásban, a tombola árusításában, és végül a rendrakásban) hozzájárultak ahhoz, hogy végül kihirdethessük: közel 1,3 millió Ft gyűlt össze! Ez még nem biztos, hogy a végleges eredmény, hiszen vannak még pályázataink függőben, de az összeg kevesebb már biztosan nem lesz 🙂

Köszönjük tehát mindenkinek, aki bármilyen módon is részt vállalt az Est sikerében, és ezzel lehetővé tette, hogy a kitűzött célunkat, egy 3D nyomtató és egy tantermi interaktív kijelző vásárlását megvalósíthassuk.

Ide kattintva elérhető a fotógaléria, a képeket Kalocsai Richárd készítette. Ha valaki szeretné megkapni valamelyik fotót nagy felbontásban, jelezze kérését a szily.krisztina@mozgasjavito.com címre, megadva a kiválasztott fénykép bal alsó sarokban olvasható számát.


Szeretettel várunk mindenkit alapítványunk soron következő, immár hatodik Jótékonysági Estjére. A belépőkből, támogatói jegyekből és a tombolából származó teljes bevételt ezúttal egy 3D nyomtatóra és egy tantermi interaktív érintőképernyő beszerzésére fordítjuk. Az eszközök a diákok oktatásában, informatikai képzésében, valamint társintézmények bevonásával megvalósuló, kreatív, innovatív projektekben töltenek majd be szerepet.

Az eseményen fellép Forró István színész és Csepregi Éva énekesnő. Az előadások után támogatóink jóvoltából svédasztalos vacsorát és különböző italokat kínálunk. Nem hiányzik majd a népszerű tombolahúzás sem, majd a tánchoz a zenét a Santa Fe Party Band szolgáltatja. A részletes programot a lenti meghívóban találhatják.

Jegyvásárlásra személyesen december 18-tól van lehetőség a Korong Kávézóban, nyitvatartási időben, az alábbiak szerint:
belépőjegy: 5000,- Ft/fő (minden öt, egyszerre megvásárolt belépőjegy mellé plusz 1 db belépőjegyet adunk ajándékba)

támogatói jegy: 2000,- Ft/db (azoknak, akik nem tudnak részt venni az Esten, de szívesen támogatnák a célkitűzést.) A támogatói jegy belépésre nem jogosít.

Lehetőség van továbbá átutalással is jegyet vásárolni a fenti feltételekkel. Ez esetben kérjük a “Közlemény” rovatban a nevet, a választott jegytípust és a darabszámot is feltüntetni. Az így vásárolt belépőjegyek akár az Est napján, a helyszínen is átvehetők. Számlaszám: 10409015-90109809-00000000