Múlt pénteken lezajlott a Zsótér Pál Alapítvány hatodik Jótékonysági Estje, és elmondhatjuk: ismét egy jó hangulatú, sok vendéget vonzó, finom ételeket és italokat kínáló estét tölthettünk együtt. Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnőjének koncertje és Forró István színművész paródiaműsora szórakoztatta a közönséget, emellett lehetőség nyílt profi fotóssal fotózkodni és karikatúrát készíttetni magunkról. És bár a program elsődleges célja az adománygyűjtés volt, mégis sokan távozhattak ajándékkal, hiszen a tombolán idén is közel nyolcvan meglepetést sorsoltunk ki! Végül a Santa Fe Party Band élő zenéjére még éjfélkor is táncoltunk.

Voltak, akik személyesen nem tudtak részt venni az eseményen, de a jegyvásárlással mégis támogatták kezdeményezésünket. Nagyon sokan voltak, akik eljöttek, jegyet és tombolát is vásároltak, így álltak mellénk. És nagyon sokan voltak, akik tombolaajándékok felajánlásával, torták, sütemények készítésével, a vacsora alapanyagainak biztosításával, cukrásztermékek, italok, a kávékínálat biztosításával, illetve személyes közreműködésükkel (a szervezésben, a meghívó és jegyek tervezésében, a jegyek értékesítésében, a dekorálásban és egyéb előkészítő feladatokban, a főzésben, a kiszolgálásban, a tombola árusításában, és végül a rendrakásban) hozzájárultak ahhoz, hogy végül kihirdethessük: közel 1,3 millió Ft gyűlt össze! Ez még nem biztos, hogy a végleges eredmény, hiszen vannak még pályázataink függőben, de az összeg kevesebb már biztosan nem lesz 🙂

Köszönjük tehát mindenkinek, aki bármilyen módon is részt vállalt az Est sikerében, és ezzel lehetővé tette, hogy a kitűzött célunkat, egy 3D nyomtató és egy tantermi interaktív kijelző vásárlását megvalósíthassuk.

Ide kattintva elérhető a fotógaléria, a képeket Kalocsai Richárd készítette. Ha valaki szeretné megkapni valamelyik fotót nagy felbontásban, jelezze kérését a szily.krisztina@mozgasjavito.com címre, megadva a kiválasztott fénykép bal alsó sarokban olvasható számát.