Idén először az M4 Sport szervezőbizottsága különleges lehetőséget kínált a hazai sportegyesületeknek, azok utánpótlás-sportolóinak, edzőinek – így az MDSE sportolóinak is: meghívást kaptak, kaptunk a főpróbára!
Szeretettel fogadtak minket a Nemzeti Színházban, ahol 61. alkalommal szervezte meg a Magyar Sportújságíró Szövetség az “Év Sportolója Gálát”!
Ízelítőt kaphattunk – egyelőre csak a nézőtérről -, hogy milyen is lehet egy ilyen ünnepség hangulata, hogy esetleg később, mint résztvevő is jelen lehessünk…

A tényleges Gálán négyen szimbolizálták a tavalyi sikereket: Gaál Zsóka, a 11 éves ajkai sakkozó, Kovács István, a 91 éves szenior atléta, Kiss Ádám ifjúsági olimpiai bajnok kajakozó és a 13 esztendős paraúszó, iskolánk tanulója, Száraz Evelin volt ott a színpadon.
Az AZ ÉV FOGYATÉKOS SPORTOLÓI kategóriában a következő eredmények születtek: a férfi sportolók között Gelencsér Róbert (szervátültetett atléta), a női sportolók között Gyurkó Alexandra (szervátültetett úszó), a fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzők között Beliczay Sándor (kerekesszékes vívás, Hajmási, Osváth), a csapatok között pedig a női kerekesszékes vívóválogatott (Madarászné dr. Mező Boglárka, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla) nyerte el a megtisztelő címet. Szívből gratulálunk mindannyiuknak!

A helyszín hangulata igen csak beindította versenyzőink fantáziáját – bízunk benne, hogy kellő motivációt merítettek a jövő szempontjából.