„Legyél Te is informatikus” program a Telekom és a T-system székházában
2019. május 30.
(10-11. évf.)

Kérdésekkel és várakozással indult a csapat a villamosmegállóba. Gyorsan és kényelmesen jutottunk el Budapest egyik legújabb és legmodernebb irodaházába, ahol 4000 ember, többségében fiatal dolgozik együtt.
Megismerkedtünk több, az emberi erőforrás területén dolgozó kollégával, gyakornokkal, akik munkájukról, és a cégnél folyó fejlesztésekről meséltek. Utána a látványlifttel felmentünk a 6. és 8. emeletekre, ahol megnézhettük a munkahelyeket és a konditeremszintet. A programot egy kerekes székes közgazdász munkatárssal folytatott kötetlen érdekes beszélgetés zárta.
A munkahelyeken a legnagyobb érdekesség, hogy a távmunka révén már senkinek sincs állandó asztala. Mindenki a cég által biztosított eszközöket használja, és a rengeteg munkaállomás közül bármelyiknél letelepedhet. Jellemző a team munka, ezért a csoportok számára és az egyéni elvonulásra is a biztosítottak a feltételek. A konditerem a legmodernebb eszközökkel és környezetben várja a felfrissülni, sportolni vágyókat. Természetesen az étkezési lehetőségek is a színvonalnak megfelelően biztosítottak.