2019. szeptember 28-án, a Tüskecsarnok BEAC pályán, egy késő éjszakába nyúló, a FODISZ által rendezett sportrendezvényen vett részt az MDSE két boccia játékosa Nagy Vivien és Gazda László.

A két játékos Szombaton 16:45-re érkezett az ELTE Sportcsarnokába. Eleinte nem akadt sok dolguk, de 18:00 órától egyre több érdeklődő érkezett. Vivi párba vagy csapatba rendezte a játékosokat és meg kellett próbálniuk legyőzni őt és Lacit. Az ellenfelek szépen helyt álltak sőt, néhányan új taktikai elemet is mutattak a két játékosnak. Vivi még a Magyar Paraboccia Szövetség elnökével, Pavlics Tamással is játszott egy meccset, aki szintén képviseltette magát a sporteseményen.
Gazda Laci körbejárta a sportbemutatót, megismerkedett a különféle játékokkal, és értékes kapcsolatokat épített, melynek eredményeként felvettük a kapcsolatot a Golyósportok Szövetségével. Az eredeti boccia játék megismerése érdekében közös játékot szervezünk november hónapban a Boccia szövetséggel.
Vivi édesapja Nagy László pedig menedzselte a két játékost, mérkőzéseket vezetett és rengeteget mesélt a bocciáról az érdeklődőknek. A program 22:15-ig tartott.

Budapest, 2019. október 7.