Az albbiakban hasznos információkat találnak a 2020.06.02-án életbe lépő óvodás/tanuló ellátással kapcsolatban. Kérdés, igény esetén lépjenek kapcsolatba velünk a jelzett e-mail címeken.

Tisztelt Szülők!

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár bejelentése és a Közép-Pesti Tankerületi Központ tájékoztatása alapján június 2-től engedélyezett az óvodákban a normál működési rend, az iskolákban a pedagógusok és tanulók oktatási célú találkozása, a kis csoportos konzultációk, illetve egyéni felkészítések megtartása. Ezeknek célja az elmúlt hónapok tudásának megerősítése vagy az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása. Ugyanakkor a digitális oktatási rend érvényben marad. Június 15-én zárul a tanév. Június 16-tól napközis felügyeletet biztosítunk. Az étkeztetés lehetőségét június 26-ig az ÉSZGSZ biztosítja az intézményeknek.  A tanulókat külön igazolások nélkül, a belépéskor aláírt nyilatkozat alapján fogadjuk.

A kollégium zárva tart.

Az intézményi ellátás írásbeli igényléshez kötött, az igény visszaigazolásával realizálódik.

Óvodások esetében az igényt e-mailben Szentesiné Keleméri Dóra intézményegység-vezetőnél kell jelezni a kelemeri.dora@mozgasjavito.com e-mail címen 2020.05.26. kedd délig.

Általános iskolások esetében az igényt Nagyné Fatalin Andrea intézményegység-vezetőnél kell jelezni a fatalin.andrea@mozgasjavito.com e-mail címen 2020.05.26. kedd délig.

Igénylésükben írják le:

  1. az óvodás/tanuló nevét,
  2. azokat a napokat, heteket, amelyekre igénylik az intézményi ellátást,
  3. jelezzék, hogy csomagolnak gyermeküknek, vagy igényelnek étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) – ez a jelzés nem a hivatalos étkezés igénylés.

Az étkezés megrendelése az Önök feladata. ÉSZGSZ csak a megrendelt és kifizetett étkezést biztosítja.

A megrendelés módjai:

  1. e–mailben Czebe-Kiss Anna gazdasági ügyintéző részére a anna@mozgasjavito.com e-mail címen,
  2. telefonon: (+36) 20 610 6598 számon.

Továbbra is lehetőségük van gyermeküknek innivalót és élelmet csomagolni, nem kötelező az intézményi étkezés igénybevétele.

Kérdéseikkel kereshetnek bennünket a fenti e-mail címeken, illetve a megszokott kommunikációs csatornákon az osztályfőnököket, óvodapedagógusokat.

2020.05.22.

Locsmándi Alajos
intézményvezető