Örömmel és nagy bizakodással számolunk be a Zsótér Pál Alapítvány és a Sharity Mobile Application Zrt. között 2020-ban létrejött együttműködésrőlAzzal, hogy az alapítvány a Sharity együttműködő partnerévé vált, részese lehet egy Magyarországon újszerű kezdeményezésnek, melynek köszönhetően az adományozás lehetősége több emberhez is elérhet, ezzel növelve az adakozás népszerűségét. A Sharity célja, hogy az adományok útja a támogatótól a közhasznú szervezetekig sokkal átláthatóbb és biztonságosabb lehessen. Ennek megvalósulását segítik a mai innovatív elvárásoknak megfelelő IT megoldások, melyeket a Sharity alkalmaz. Nem csak összekötik a támogatókat a jótékonysági szervezetekkel, de visszajelzést is adnak az adományok felhasználásáról, ezzel megerősítve az adományozókat, hogy a támogatásra szánt összeg jó helyre került.  

Sharity erre a célra kifejlesztett applikációja Android rendszerekre (!) már letölthető, és hamarosan iOS rendszereken is működőképes lesz az alkalmazás. Ezen a felületen a futó kampányok között mazsolázgathatnak a felhasználók. A Sharity Mobile Application Zrt. azon dolgozik, hogy azoknak az adományozóknak is lehetőséget teremtsen a kampányok támogatására, akik Apple eszközökkel rendelkeznek, ezért weboldalukra is integrálják majd a kampányok-rendszert. Továbbá az applikáción keresztül megjelenő reklámok megtekintésével is támogathatóak lesznek az adott projektek.

A Zsótér Pál Alapítvány első regisztrált kampánya egy Bobath speciális kezelőágy beszerzésére irányul, amely lehetővé teszi, hogy intézményünkben a súlyos mértékben mozgáskorlátozott tanulók mozgásnevelése a legjobb körülmények között valósulhasson meg.  Segíti a korrekciós fektetések, és a személyre szabott fejlesztés megvalósítását. Az adományokat 2021. február 28-ig lehet eljuttatni az alapítvány számára a Sharity-n keresztül. 

Mi nagyon bízunk a program sikerében!