“Légy TE az idei év legfurfangosabb meséjének főhőse!”
Titkon biztos sokan eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen is lehet belebújni a kedvenc karaktereink bőrébe, a szereplőknek kölcsönözni a hangunkat, hogy a történet szerves részekén éljük át a kalandokat.
Azok a tanulók, akik hasonló vágyakat dédelgetnek, most ki is próbálhatták tehetségüket, hiszen a KEDD Stúdió országos mesemondó versenyt hirdetett az iskolás gyerekek számára. Arra kérték a diákokat, hogy válasszák ki a számukra legagyafúrtabb Hodzsa-mesét, olvassák fel és vegyék videóra, ahogy a tréfás kedvű főhőst Berecz András helyett ők keltik életre.
Intézményünkből Szuhai Gábor, 6.a osztályos tanuló vesz részt a játékos megmérettetésben. Mi nagyon szorítunk Neki, és mindenképpen szavazunk, hogy Ő legyen az idei év legfrappánsabb mesemondó versenyének győztese! 🙂

Szavazás ideje és módja:

A videókra a közönség szavazhat február 25-től március 7. éjfélig a KEDD YouTube csatornáján. A legtöbb kedvelést kapó videó mesélői lesznek a két kategória (7-13 évesek és 14-18 évesek) nyertesei. Gábor videója itt megtekinthető.

Az összes kis mesemondó rendkívül ügyes, de ha Gábor előadása tetszett a legjobban, kérünk mindenkit, hogy szavazzanak rá! 🙂