Intézményünkben idén is megtartottuk a böjti időszak megkezdése előtt esedékes farsang hetét. Immáron hagyományként minden nap különböző színű öltözetet viselt az egész iskola.
Öröm volt végignézni az ebédlőben, hogy milyen jól mutatott együtt a sok egységes színű póló és különféle kiegészítő.
Az iskolában terjengő illatok elárulták, hogy a konyhában is farsangi hangulat uralkodik, hiszen a fánksütésből sem maradhatott ki egyik osztály sem!
Kedden, azaz február 22-én a Magyar Parasport Napját ünnepeltük. Ennek kapcsán színesebbnél színesebb programokkal készültünk az iskolában, de a farsangi őrület sem szorult a háttérbe, ugyanis ezen a napon a jelmezeké volt a főszerep!
A tanulók csodás és ötletes maskarákba bújtak. Bár a közös felvonulást nem tudtuk megtartani, mindenkinek lehetősége volt egy farsangi hangulatban feldíszített paraván előtt fotózkodni. Osztályonként érkeztek a csoportok, mindenkiről készült egyéni-, és osztálykép, valamint a barátok is összeálltak, hogy együtt pózoljanak. Az esemény nagyon vidám hangulatban telt!
Szerdán a piros egységes szín és a fánksütés mellett a csillámtetoválás volt porondon! Szervezett csoportokban, osztályonként mindenkinek lehetősége volt egy-egy tetoválást beszerezni! Ez a program is igazán csillogó jó kedvet varázsolt a diákoknak és a pedagógusoknak egyaránt!

Bízunk benne, hogy jövőre már a közös felvonulás és a mulatság sem fog kimaradni a programokból!