Ahogy iskolánk nevében is benne van, “Mozgásjavító” és bízunk benne, hogy nem csak a diákjaink számára.
A kezdet-kezdetén így pattant ki az ötlet, hogy az itt dolgozó kollégáknak is legyen legalább egy nap, amikor közösen mozoghatunk, kikapcsolódhatunk, töltődhetünk, közelebbről megismerhetjük egymást. Lépjünk ki a megszokott komfortzónánkból, mind a testi, mind a lelki egészségünk érdekében.
Az elmúlt két év után már sokan vártuk, hogy ismét felszabadultan, kisebb csapatokat alkotva jobbnál-jobb programokon vegyünk részt.
Idén is gazdag volt a választék. 18 különböző eseményen, közel 90 jelentkező próbálhatta ki ügyességét, tudását, kreativitását.
Hímeztünk, hámoztunk, labdáztunk asztalon, teremben, nyújtottunk földön és a levegőben, erősítettünk teremben, vízben, futottunk esőben, sétáltunk a pincétől a padlásig, kártyáztunk, játszottunk, relaxáltunk ágyon. Kicsit leizzadva, fáradtan, de mosolygós kipirosodott arccal fogyasztottuk el a saját magunk által készített vagy hozott finomságokat, mert hagyományainkhoz híven “batyus” bulival zártuk a mozgalmas délelőttöt.
Ezek után reméljük, hogy tanév közben is keressük egymást, folytatjuk, kihasználjuk az iskolánk által nyújtott lehetőségeket.
Mindenkinek további sportos, élményekben gazdag tanév végét kívánunk!