2022. július 4-8. között rendeztük meg idei sporttáborunkat Verőcén. A táborban 22 diák vett részt, 7 felnőtt társaságában.
Napi úszóedzéseinket a Váci Strandfürdő úszómedencéjében tartottuk 10-12 óra között. Úszóedzés előtt a hajnali órákban (6.30-7.30 óra) bemelegítő kondiedzésen vettek részt korán kelő úszóink, okosan kihasználva a verőcei tábor udvarán található eszközöket.
Úszáson kívül egyéb sportos tevékenységeket is végeztünk. Íjászkodtunk, sárkányhajóztunk, vízilabdáztunk, tollasoztunk. Az íjászkodásért köszönet az Alibi Íjász Egyesületnek és Novákovics Andrásnak! Reméljük ez egy gyümölcsöző együttműködés kezdete lehet!
A sportprogramokat kiegészítettük egy vidám, de tanulságos kvízzel úszástörténet témakörben. Két napon keresztül próbáltuk megfejteni a dínók titkát, és ezáltal megmenteni a Földet egy szabadulószobás játékban. A nagyobbak „nagy pénzrablást” szerveztek szintén két napon keresztül. A második napon mindkét játékot sikerrel zártuk!

Csütörtökön afrikai dobokon dobolva teremtettünk fergeteges hangulatot a táborban, majd diszkóval zártuk a hosszúra nyúlt napot. Péntekre mindenki rengeteg métert gyűjtött a medencében, és kellően fáradtan, de élményekkel telve indultunk haza a délelőtti edzés és némi lazítás után.