2022. november 17-én felkerekedtünk, és nagy izgatottsággal látogattunk el az MVM Élménynapra.
Az MVM Dóm tágas előterében finom süteményekkel, pogácsákkal és innivalókkal vártak minket a szervezők. A pincérek úgy sürgölődtek körülöttünk, mintha mi is olyan kisasszonyok és urak lennénk, mint akik itt-ott felbukkantak a résztvevők között.
Nem vártunk sokági… Megtöltöttük a hasunkat és cukortól pezsgő vérrel nekivágtunk a kalandnak. Átkelve a varázskapun egy élettel teli csarnokba csöppentünk. Éppen Ábel Anita és Rákóczi Feri köszöntötte a színpad előtt álldogáló csoportokat. Az egész helység tele volt játékokkal és boldog gyerekzsivajjal. A fiatalok ugrálóvárakban játszottak, mászó falakon kapaszkodtak és akadálypályákat teljesítettek. Voltak, akik a jelnyelvvel ismerkedtek, diótörő bábúkkal malmoztak vagy a kézügyességüket fejlesztve vidámságot festettek jó néhány szürke kavicsra. Több sem kellett, mi is belevetettük magunkat a játékba és mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett.
A színpadon egymást váltották a fellépők. Diákjaink között voltak elkötelezett Kicsi Gesztenye Klub rajongók, így nem is lehetett volna nagyobb az öröm, amikor megjelent a csapat. A rendezvényen fellépett Kalap Jakab is, majd megnézhettünk egy látványos vízigömb showt. Az eseményt végül egy fergeteges The Biebers koncerttel zártuk. Puskás Peti mosolyogva fogadta a lelkes gyereksereg ostromát, és türelmesen várt, míg a 100. fénykép is elkészült. (Természetesen mi sem maradtunk ki a sorból. 🙂 )

De ez még nem minden! A színfalak mögött, a “felnőttek világában” sajtótájékoztató zajlott, melynek keretében a Zsótér Pál Alapítvány egy 5.000.000 forintról szóló adománylevelet vehetett át az MVM Zrt. jóvoltából!

Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen napot és a támogatást! 🙂