December 3. a fogyatékkal élők világnapja, melynek alkalmából a GS Tenisz Club és az S-System Kft. összefogásával és szervezésében szuper élményben lehetett része diákjaink egy csoportjának!

A Jótékonysági napon a Magyar Tenisz Szövetség is képviseltette magát: Sávolt Attila szakmai igazgató, Bardóczky Kornél fejlesztési igazgató, valamint Valkusz Máté Davis Kupa-válogatott játékos együtt sportolt és játszott a gyerekekkel. Az eseményen részt vett az UNI Győr csapatából Baffy Fanni, valamint kabalájuk Tom, Lőrincz Tamás olimpiai bajnok magyar birkózó és Kovács Bálint motorversenyző is.

A gyerekek különböző sportágakkal ismerkedhettek meg és beszélgethettek a sportolókkal. A rendezvény végén a Zsótér Pál Alapítvány 1.100.000 Ft adományt kapott a szervezők, valamint a Kontex Kft. felajánlásából. Hálásan köszönjük Nekik!
A támogatást a Zsótér Pál Alapítvány és a Mozgásjavító EGYMI közösen működtetett tréninglakás programjának megvalósítására fordítjuk, melyet mindig nagy lelkesedéssel várnak a tanulók!