A májusi Fagyosszentek, hagyományukhoz hűen esőt, szelet, lehűlést hoztak.
De ez abszolút nem nyomta rá a bélyegét a május 16-án megrendezett “Százszorszép” úszó bemutatónkra. Forró hangulat, izgatott, zsizsegő úszó növendékek a vízben és a lelátón egy lelkes szurkoló tábor gyűlt össze kedden délután!
2010 óta, minden tavasszal megtartjuk az érdeklődő szülők, hozzátartozók, kíváncsi osztályok, illetve iskolatársak számára. Az elmúlt évek kihívásai sajnos nálunk is közbeszóltak, de így még fokozottabban várta mindenki ezt a napot.
16 lelkes diák – 6 lány, 10 fiú – mutatta meg, hogy az elmúlt hat hónap alatt, milyen sokat fejlődött az úszás tudásuk.
A tét, hogy a három úszásnem közül valamelyikben – gyors, mell, hát – 11 métert kellett leúszniuk anélkül, hogy a lábukat letennék.
Az eredmény mindenki számára meglepetés volt, hiszen fantasztikus versenyhangulat töltötte be uszodánkat és remek időeredmények is születtek. A csillogó, mosolygó gyermekszemek visszatükrözték azt az örömöt, amit ez a bemutató nyújtott számukra.
Az élményen kívül, éremmel és csekély kis ajándékokkal próbáltuk felejthetetlenné tenni tehetséges úszó növendékeink számára ezt a napot.
Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen tökéletesen, gördülékenyen sikerült megrendezni ezt a várva várt eseményt!
Réka, István