“Relatív szépség és ami mögötte van” címmel rendeztek szombaton divatbemutatót a Kispesti Esély Alapítvány szervezésében a KMO Művelődési Központban. A műsorvezető és az esemény stílustanácsadója Lakatos Márk volt, és a táncosaink mellett fellépett Napsugár Anna és a CZUTOROK, azaz Czutor Zoltán és Czutor-Kilián Zsanett is.

Teltház fogadta a fellépőket, akik 3 kollekciót mutattak be a délután folyamán. Míg vonultak a “kifutón”, Lakatos Márk lendületes előadásában megismerhettük mindannyiuk élettörténetét, fogyatékosságuk mibenlétét, hobbijukat, terveiket. Ahány modell, annyi stílus: nagyon izgalmas és szívmelengető volt nézni a lelkes bemutatókat!

A bemutatók között fellépések tették még színesebbé a programot. Elsőként a MexDance lépett a színpadra: volt diákjaink (és egy jelenlegi kollégánk:) ) alkotják a csapatot: Hatta Mariann, Ádám Bianka, Hörnyék Bianka és Hörnyék Franciska mutatta be legújabb koreográfiáját Rácz Gergő és Orsovai Reni “A titkod nem leszek” című dalára. Óriási sikerük volt!!

Emellett Hatta Mariann és Ádám Bianka a kifutón is megjelent, hatalmas tapsot zsebelve be a lendületes vonulásért és a bemutatott szép ruhákért 🙂

Nagy élmény volt az esemény mind a résztvevőknek, mind a rengeteg nézőnek. Reméljük, lesz folytatása!