2023. június 14-én nagy izgatottsággal vártuk a Mozgásjavító egykori kollégáit és tanulóit a jubileumi szellemben megrendezett Tanár-Diák Találkozóra, amit még az időjárás is napsütéssel ajándékozott meg. 
A megnyitón volt és jelenlegi tanítványok szórakoztatták a népes közönséget. A Passion on Wheels és a MexDance táncra perdült, az énekkar két dallal is kedveskedett, Papp-Szebeni Liza és Csordás Ákos pedig egy-egy szavalattal bűvolte el a vendégeket.
Erre a jeles alkalomra megnyitotta kaputi az iskolamúzeum is, de aki inkább jártában-keltében szerette volna újraélni a régi szép időket, azoknak körsétát is szerveztünk.
Mindeközben a zsibongónkban adománygyűjtést tartottunk, és a támogatókat egy-egy aprósággal leptük meg, amiket a gyerekek maguk készítettek 3D nyomtatással.
Az aulában egymást követték a Mozgásjavító Filmműhely díjnyertes alkotásai azok számára, akik egy kicsit meg szerettek volna pihenni a nagy nyüzsgésben. “Mestercukrász” kollégáink jóvoltából limonádéval és süteményekkel is felfrissíthették magukat.

Köszönjük a jelenlévőknek, hogy velünk nosztalgiáztak, valamint köszönjük a szervezők és fellépők munkáját!