2023. október 27-én tartottuk meg a 12. Tárva Vár szakmai konferenciánkat, mely kétségtelenül az egyik legkiemelkedőbb rendezvénye a Mozgásjavító EGYMI alapításának 120. évfordulója alkalmából szervezett programsorozatnak. Az eseményen a Változás – Megújulás – Értékteremtés gondolatok kerültek előtérbe, a plenáris és szekcióelőadások is ezekre a hívószavakra épültek.
Az ünnepi hangulatot a Mozgásjavító új intézményegységének, a Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskolának hivatalos megnyitójával fokoztuk, ami a konferencia záró programpontja volt. A tagozat diákjai és a kollégák is nagy izgalommal várták ezt a napot, az egész helyiség – az időszaknak megfelelően – halloweeni pompában díszelgett, és a csapat még egy műsorral is kedveskedett a vendégeknek.
Köszönjük az előadóknak a színvonalas és rendkívül érdekes tudásátadást, mind a 85 résztvevőnek, hogy jelenlétükkel megtiszteltek minket, a szervezők munkáját és végül, de nem utolsó sorban köszönjük támogatóink hozzájárulását az esemény létrejöttéhez!

A konferencia a Zsótér Pál Alapítvány, a “Tégy egy lépést!” Alapítvány és Budapest Főváros XIV. kerületi Önkormányzatának támogatásával valósult meg.