PARTNEREK
Kerekesszékes kosárlabdakosárlabda

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2015 szeptemberétől útjára indíthattuk a kerekesszékes kosárlabda szakkört, mely mára igazi edzéssé nőtte ki magát.

Szeretettel várunk mindenkit, aki a közös játék kedvéért hajlandó mechanikus kerekesszékbe ülni és részt venni egy pörgős, jó hangulatú délutáni edzésen. A tagság feltétele, hogy a jelentkező önállóan és biztonsággal legyen képes mechanikus kerekesszéket hajtani. Iskolánk rendelkezik néhány erre a célra használható segédeszközzel, és reményeink szerint a jövőben speciális kialakítású kerekesszékekkel bővül eszközparkunk.

Célunk kettős: egyrészt lehetőséget biztosítani egy vidám, felszabadult játékra; másrészt felkarolni a kiemelkedő tehetségeket, további útjukat egyengetni.

Garantáljuk, hogy az edzés során játékos formában észrevétlenül fejlődik az állóképességed, koordinációd, testtudatod, szem-kéz koordinációd, figyelmed-koncentrációd. Miután ez egy csapatjáték, szükséged lesz együttműködésre, szabálykövetésre, önkontrollra, rugalmas gondolkodásra, lelkesedésre és sok-sok kitartásra!

Várunk mindenkit szeretettel, a „ZSÁKOLJ, HA TUDSZ!” jeligével!