A Mozgásjavító Diák Sportegyesület 4 kategóriában 10 versenyzővel vett részt a VIII. Magyar Kupán, Pécsen. Az MPB, FODISZ, Kecskeméti MSE, Pécsi Egyetem, és a Mercedes-Benz gyár támogatásával került megrendezésre a verseny. Szállásunk a Pécsi Apáczai Csere János Iskola Kollégiumában volt.
Az utazásunkat a MI-IT Travel támogatta, a fuvarozó vállalat nagy buszával mentünk, mely speciális emelőszerkezettel rendelkezik, kényelmesen elfértünk. Kiváló sofőrt kaptunk, aki támogatta a munkánkat az út során.
A versenyen összesen 6 érmet szereztek versenyzőink 2 arany, 2 ezüst, 2 bronz érmet.
A BC 3 versenyszámban saját versenyzőink játszottak döntő mérkőzést.
A BC2 kategóriában Nagy Vivien lett a Magyar Bajnok, Vivi először szerezte meg ezt a címet, Kalános Róbert a döntő meccsig veretlenül haladt, végül a 3. helyen végzett. Kis Balázs kiegyensúlyozott, szép játékkal haladt végig a döntőig, végül 6. helyen végzett.
A BC3 kategóriában Abramov Dániel( segítő: Lőczi Tímea) végig kiegyensúlyoztt játékkal , nyerte a versenyt. A 2. helyen végzett Edelényi Márton (segítő: László Anita M.) pontaránnyal továbbjutva a verseny második napján szintén szépen, taktikusan versenyzett a „hazai döntőben”.Majercsik Zolinak (segítő: Tóth Ági) végre sikerült érmet szerezni, beérett a sok befektetett munka, 3 helyet szerezte meg. Zoli számára ez az eredmény nagy előrelépést jelent. Murguly Elemérnek (segítő: Szász Zsolt) ez a verseny nem sikerült, pedig nagyon szép taktikus játékot láttunk tőle.
BC4 kategóriában négy induló volt. Szabó Alexandra 2. helyezett lett kiváló játékkal, Suha Vivien 4 helyezett lett. Vivien játékát a bírók és a vezetők együttes döntéssel kiemelkedőnek ítélték, ezért egy kupát kapott a verseny végén. ( segítő: Schönfeld Erika)
A Hazai 1 Gazda Laci indult. Gyönyörűen játszott, az elődöntőben kiesett, de nagy dicséret illeti játékáért.
Az MDSE csapatát Borzán Tünde játékvezető segítette a verseny folyamán. Kiváló bíráskodásával az egész verseny népszerű játékvezetője volt.

Köszönjük az Abramov, Edelényi, Majercsik és Nagy család segítségét!!

Az MDSE BOCCIA CSAPATA