Karácsony közeledtével minden évben megtartjuk alsó tagozatos tanulóink számára a “Csillagszóró” úszóversenyt. Idén, december 13-ra esett a választás. Egész évben nagy-nagy lelkesedéssel készülnek tehetséges úszó palántáink. Hosszú hónapok, évek szorgos munkájának eredményét láthatják ilyenkor a kedves szülők: a kihívás, 11 m leúszása a választott úszásnemben anélkül, hogy letennék a lábukat!
A víz pezsgett a sok gyerektől, a lelátó megtelt a sok szurkolótól. A hangulat a tetőfokára hágott, amikor megkezdődött a verseny. 16 fiatal úszó növendék (9 lány és 7 fiú), 3 úszásnemben mérte össze erejét egymással és az idővel. A fokozatosan javuló stílus és időeredmények bizonyítják a kitartó és rendszeres munka hasznosságát. Csillogó gyerekszemek, fülig érő mosolyok, varázslatos hangulat töltötte be az uszodát! 🙂
Természetesen a végén most sem maradhatott el a kiérdemelt jutalom, amit iskolánk vezetője, Alajos bácsi adott át. Csillag Ági néni kérdésére, hogy “ki szeretné végig úszni a 25 m-t a későbbiekben?”, többen fel tették a kezüket. Úgy legyen és reméljük, hogy nemsokára a Mozgásjavító Kupán folytatják úszó pályafutásukat.
És akik már nagyon várták ezt a délutánt: Petri Kata,Kassai Rea, Szarvasi Kata, Almási Zsófia, Végh Genovéva, Tóth Szilvi, Kovács Bogi, Gonda Fruzsina, Kelényi Szofi, Gigacz Gergő, Morvai Alex, Szuhai Gábor, Gulyás András, Bebeda Kornél, Cs.Nagy Kristóf, Balajti Péter. Gratulálunk nekik!
Ezúton is szeretnénk áldott, békés ünnepeket kívánni iskolánk minden tanulójának és Szeretteiknek

!Jövőre folytatjuk! 🙂